© 2016 by Timo Tali

Eesti Laul 2017

February 13, 2017

Imeline lauljatar Laura Prits osales Eesti Laulu 1. poolfinaalis looga "Hey Kiddo". Etteastele eelnesid väga tegusad nädalad, et iga pisemgi detail klappima saada. Ja mul on tohutult hea meel, et Laura soovis laval just minu disainitud riideid kanda. Usun, et lõplik look andis vaatajatele palju positiivset energiat. Eile õhtul riideid taaskord lahti pakkides ja stangele riputades hakkasin mõtlema, et küll kollektsiooni Next Exit eluaeg on olnud pikk! Kui alguses muretsesin, et kas ise värvitud kangad peavad ikka viis moeshowd vastu, siis aasta jooksul on neid rõivaid kantud isegi mitmeid kordi rohkem. Ma arvan, et selline tähelend saadab ka Laura lugu “Hey Kiddo”. Usun, et loo tekitatud rõõmus emotsioon ja eristumine teistest jääb Eesti Laulu fännidele kauaks meelde. Siin on pilte kogu möllust:

 

 Ning ka Publiku moepolitsei hindas meid kõrgelt:

http://publik.delfi.ee/news/eestilaul2017/publiku-moepolitsei-millised-eesti-laulu-1-poolfinaali-artistid-meid-volusid-ja-millised-totaalselt-porusid?id=77182722

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 13, 2017

February 4, 2017

December 31, 2016

September 25, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square